2013. február 10., vasárnap

Stressz nélkül szabadon - Ember és Tér harmóniája, összefüggései.



Az előadás anyagából egy kis ízelítő - gondolatok. 

Miért is fontos, hogy megtaláljuk az egységet, a harmóniát, s ezáltal stresszmentes kapcsolatokat, és otthont tudunk teremteni.

1. Emberi kapcsolatok:

 
Az ősi tradíció alapgondolata mindig is az volt, hogy az emberek mind egymással, mind a természettel kölcsönhatásban legyenek.
Minden, mi magunk az emberek is, a környezetünk, láthatatlan energiákból állunk. Ezek az energiák különböző képen hatnak egymásra.
A megközelítés, tehát két módon történik.



Külön kell vennünk az emberi kapcsolatok összefüggéseit, s a térbeli viszonyulásokat.
Az emberi kapcsolatok - tehát egyfajta energiák - olyan nem látható rezgésekből állnak, melyek időnként kedvezően, korlátozóan, vagy rombolóan hatnak.
Ezért van az, hogy van olyan ember, akivel már az első pillanatban jól kijövünk, kölcsönös megértésben vagyunk. Van úgy, hogy bizonyos helyzetekben viszont korlátozzák egymást. De vannak olyan emberi kapcsolatok is, melyek teljes egészében rombolóan hatnak egymásra.


Nincs olyan, hogy rossz és jó. Minden kapcsolatért tenni kell. Energiát viszünk bele. Csak az nem mindegy, hogy mennyit, milyen módon, és mikor.
Semmi sem működik magától.
Ebben elsődleges segítséget az asztrológiai vizsgálatok adnak. Tehát a személyiségelemzéssel lehet megismerni önmagunkat, a környezetünkben lévő embereket, s azt, hogy milyen sorsévben vagyunk, épp milyen feladatokra kell koncentrálni, vagy épp visszavenni a lendületből.
A tudatos gondolkodással fantasztikus eredményeket lehet elérni.


Ahhoz hogy harmóniában éljünk, minden olyan stresszpontot érdemes kiiktatni, megoldani az életünkben, hogy hétköznapjainkban, a párkapcsolatokban, családi és egyéb emberi kapcsolatainkban sikeresek és boldogok legyünk.


Az egész napos előadás Pécsett lesz, 2013. február 23-án.
Részletes program: http://www.ezocolour.hu/stressznelkulworkshop.html


Nincsenek megjegyzések: