2012. január 25., szerda

Bőség vagy gazdagság váza készítése.

Lehetőségeinkhez mérten készítsük el.
A szín és a benne lévő kellékekkel szemben legyünk rugalmasak, a számunkra gazdagságot szimbolizáló dolgokra fókuszáljunk.

Színe és formája elsősorban:

Kék,zöld, esetleg fekete
illetve
üvegből, vagy nádból,fából,bambuszból legyen.


Hagyományos vázaforma legyen – széles száj, keskeny nyak, öblös has. Mindez azt jelképezi, hogy a hozzánk beáramló pénz nem folyik ki egykönnyen. Minden évben új vázát készítsünk, melyekbe olyan érméket, gyöngyöket, drágaköveket halmozzunk fel, melyek számunkra a bőséget jelképezik.

Tartalom:

Tegyél bele
mákot, a sok-sok „sűrű fillérért”,
babot, a „ritka forintért”,
lencsét, mint a hagyományos pénzteremtő magfajta,
búzát, és/vagy rizst.

Kerüljön a vázába valódi, forgalomban lévő papírpénz.

A szokás úgy mondja, hogy gazdag embertől (de csak tisztességes, becsületes ember lehet) kapott vagy kért egy maréknyi földet is tegyünk be. A múlt évben kihagytam, és enélkül is működött.

Tartalmazzon néhány követ.

A citrin például segíti az anyagi gyarapodást, a borostyán szakmai életünkbe hoz sikereket,a jáde pedig hosszú, szerencsés Életed záloga lehet.

Elhelyezés:

Ez is nagyban befolyásolja az eredményt.

Pontosan a Gazdagság siker életterületre helyezd ezt a szimbólumot. A kész váza elzárt helyen legyen, ne dicsekedj, vagy mutogasd másoknak! Ez a Te személyes tárgyad, nem ékeskedni kell vele. Hagyd, hogy működjön.


Én személy szerint azzal szoktam kiegészíteni, hogy piros papírra, vagy borítékba egy-két kívánságomat is leírom, mely a gazdagsággal, bőséggel kapcsolatos. Pl. utazás, lakásfelújítás, jövedelemre utalás, stb.

Az egy évvel ezelőtt készült fotók, a Teremtés Házában megtartott Sorsév ünneplés - előadás alkalmával készültek.

Nincsenek megjegyzések: