2011. november 27., vasárnap

Nyúl éve.

Essen egy pár szó a Nyúl évéről.
Általánosságban!
Fontosnak tartom ezt a szót kiemelni, hiszen minden ember, a MÚLTJÁBAN meghozott jó vagy rossz döntései alapján éli JELEN életét.
Ezért nyilván, lehet nem minden esetben, élethelyzetben érvényesek a rá jellemzők.
Az hogy Nyúl évét írjuk, az egy dolog, azon belül mindannyiunk más zodiákus jeggyel és elemmel él.
Pontosabb képet tehát, születési képletünkből elkészített számítások, elemzések után kaphatunk.

A Nyúl éve, 2011 február 03-án kezdődött és 2012 január 23-án végződik.
Ezután a Sárkány évébe lépünk.




A kínai tradíció szerint a Nyúl, az ellenálló képességet szimbolizálja.

Szerencsések lehetnek, akik a Nyúl csillagjegyben születtek. A Nyúl igen bőkezű, tele van kreatív ötletekkel, megbízható emberek. A kínai asztrológia szerint azok, akik ebben a zodiákus jegyben születtek, hisznek a barátságban és a családban. Ha nem tudnak kialakítani harmonikus kapcsolatokat, érzelmi problémáik is adódhatnak.

Sok ember számára, a Nyúl éve nyugodtabb lesz az előző évihez képest. Kreatív tevékenységek foglalják majd le többnyire minden időnket. Bőkezűek és nyitottabbak leszünk mindenre. Ebben az évben, a barátokra, családra, üzleti ügyeinkre fordítunk nagy figyelmet. Kerülni kívánjuk a rizikós helyzeteket, de ha mégis lépésre szánjuk el magunkat, kreatívan döntünk. Igen sokat "dolgozunk" szellemiségünkön, önértékelésünk és magabiztosságunk helyretételén. De nem árt az óvatosság. Ne bízzuk el magunkat, mert így nagy hibákat követhetünk el.

A Nyúl éve igen sok lehetőséget tartogat mindenki számára, persze annak, aki nyitott szemmel és szívvel jár. De a sikerekért nagyon meg kell dolgozni. Ez az év, életmódváltásra alkalmas, újrakezdésekre, egészséges élet kialakítására, új tanulmányok elkezdésére kiváló.
Személyes kapcsolatokban is jelentős változások lehetnek. Új szerelmek, régi kötelékek születnek újjá, a családi életben mindenképp változás áll be.

A rossz kommunikáció-, érzések-, a negatív gondolatok magunkban tartása, s az ezen való állandó "agyalás" egészségügyi téren betegséget okozhat. Ezért fontos, hogy a mindennapokban tudjunk relaxálni, pihenni, lazulni, s a testedzésre fordítsunk nagyobb hangsúlyt. A számunkra kedvező (séta, aerobik, vagy bármilyen sport, jóga, stb.) feltöltődő, illetve ellazulást segítő tevékenységet építsük be életünkbe.

Még vissza van 2 hónap.
Ez az idő sok mindenre alkalmas. Főleg arra, hogy elgondolkozz, mi az, amin esetleg változtatnod, lépned, alakítanod kell, hiszen erre épül majd a következő év. Mindennek van alapja, mint ahogyan egy háznak is. A saját "házadat" Te magad építed. Az éves előrejelzések, hozzávetőleges "lehetőségek", s de Te döntöd el, mit veszel ebből ki, hogyan hasznosítod mindezt a magad életében.

Nincsenek megjegyzések: