2010. április 13., kedd

Repülő Csillag Iskola

Az Iskolát, más néven "idő és hely" módszerének is nevezik.

Az idő arra vonatkozik, hogy mikor épült a ház, mikor születtek a lakói, hogyan változik periódusról-periódusra, évről-évre az energia, a qi.
A 9-es szám érdekes jelzője ennek a módszernek. A bagua 9 részből áll, a Lo Shu 9-es diagrammból, csillagjegyből tevődik össze. Az "öt elem" 9 részből áll, mert a víz és tűz elemet kivéve, a föld 3, a fa és a fém 2 elemre tagolódik tovább. 9 évente változik a sorsévünk is.

Ebben a rendszerben nincsenek minden épületre, lakásra, munkahelyre, kertre sablonosan alkalmazható képletek, minden eset egyedi és az időbeni változásokat követi. Jobban orvosolhatóak azok a területek, amelyek hiányként jelentkeznek.

Igaz, hogy sokkal több számolást igényel, mert az adott térben szereplő emberek gua szám meghatározása mellett a karakter és energetikai számra is szükségünk van, fontos a sorsévünk, az irány betájolása, de pont ezért tudunk hatékonyabban dolgozni. E módszer lényege, a térrendezés mellett, hogy asztrológiai szempontból is vizsgálja az embereket, ki milyen hatással van a másikra, a folyamatosan, ciklikusan 9 évente megújuló sorsévünket is tekintve.

2 megjegyzés:

zsu írta...

Felelősségteli, de örömteli terhet vettél magadra. Sok sikert és erőt:-)

"Sokáig azt hisszük, ismerjük vágyainkat, hajlamaink, indulataink természetét. Ilyen pillanatokban fülsüketítő explózió figyelmeztet - mert a csönd pianisszimója is tud olyan fülsüketítő lenni, mint a fortisszimó -, hogy merőben másfelé élünk, mint ahol szeretnénk élni, más a foglalkozásunk is, mint amihez igazán értünk, más emberek kegyét keressük vagy haragját ingereljük, s közönyösen és süket messzeségben élünk azoktól, akikre igazán vágyunk, akikhez minden következménnyel közünk van... Aki e figyelmeztetésre süket marad, örökké sután, balogul, melléje él az életnek."
Márai Sándor

Melinda írta...

Kicsi Tesókám!
Ezért már érdemes volt bekapcsolni a gépet!!! Ez bizony ütős volt :) Pontosan ezt kellene az emberekkel megértetni. Hogy végre lássanak, halljanak, éljenek......

Ez a kis teher meg nagyon kedvemre vall :) :) :)